loading content..

Rendszabályozás és kivizsgálás

A végrehajtó által hozott rendszabályok és végrehajtások minden üzlet számára a legelső helyen szereplő problémakör, amivel szembe kell nézni. A Berényi és Társai Ügyvédi iroda globális, határokon-átívelő tapasztalatával és az iparágban szerzett tudásával valamint interdiszciplináris legjobb gyakorlattal segíti ügyfeleit, hogy ők pozitívan tudjanak reagálni rendszabályozási és megfelelési kérdésekben és kivizsgálásokban legyenek ezek a világ bármely szegletében is.

Adóügyek

Az adóügyek (különösen, ha azok előzetes kivizsgálásokhoz kapcsolódnak) gyakran jelentős hatást gyakorolnak egy tervezett tranzakció vagy befektetés formájára vagy felelősség viselésére. Az ilyen kérdéskörben adott tanácsaink mindig a hatályos jogi, egyéb szabályozási és törvényességi szempontoknak megfelelően kerül átadásra, melyek segítségével gyakorlatias és üzleti szempontból életképes megoldást nyújt a problémákra.

Fehér galléros védelem és büntető jog

A Berényi és Társai ügyvédi iroda fehérgalléros, intellektuális bűncselekményekkel vádolt személyek védelmében Magyarországon az egyik legjobban tisztelt és legkiválóbb védők közé tartozik. Olyan hazai hírnévre tettünk szert, mely elősegíti ügyfeleink sikerét a manapság egyre bonyolultabb szabályozási környezetben történő eligazodásban.