loading content..

Fehér galléros védelem és büntető jog

A Berényi és Társai ügyvédi iroda fehérgalléros, intellektuális bűncselekményekkel vádolt személyek védelmében Magyarországon az egyik legjobban tisztelt és legkiválóbb védők közé tartozik. Olyan hazai hírnévre tettünk szert, mely elősegíti ügyfeleink sikerét a manapság egyre bonyolultabb szabályozási környezetben történő eligazodásban.


A Berényi és Társai ügyvédi iroda tanácsadóként már több mint egy évtizede szolgálja a hazai és a nemzetközi üzleti vállalkozásokat és vezetőiket a legmagasabb színvonalú jogi képviselettel olyan magas kockázati tényezőket magukban rejtő területeken, mint a kivizsgálások, peres eljárások és vállalati megfelelési ügyek. Csapatunk rendelkezik azzal a speciális tudással és tapasztalattal mely ahhoz szükséges, hogy ügyfeleinket sikeresen támogassuk nyomozati és végrehajtási cselekmények, bonyolult intellektuális büntető eljárások, közigazgatási végrehajtás és polgári jogi peres eljárások során.  

Intellektuális bűnözéssel kapcsolatos védelmet irodánk alapítója és vezetője látja el, Dr. Berényi András, aki Magyarország egyik legtapasztaltabb és legtiszteltebb büntető-jogi védőügyvédje, bonyolult több-szereplős büntető ügyek sikeres képviselője. Mivel tisztában vagyunk, és jól ismerjük az állami bűnüldöző hatóságok, rendszabályozók és ügyészek eset felépítési logikáját ezen tudás birtokában az ügyet akár el is tudjuk hárítani vagy a nyomozást oly mértékben lerövidíteni, hogy a lehető legteljesebb mértékben elhárítsuk a felelősségre vonás esélyét – mindezt nem tudnánk elérni ügyvédeink első-kézből szerzett mélységi ismeretei nélkül. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá olyan ügyfeleknek adott tanácsok terén, akik kiadatási eljárás alatt állnak, vagy esetleg ennek veszélye fenyegeti őket.

Csapatunk széles körben kezel ügyeket. Sikeresen képviseltünk vállalatokat és egyéneket egyaránt nyomozások és bírósági perek valamint fellebbezések során és ezzel a hazai hírnevünket növeltük, mint olyan védőügyvédek, akik vállalati és egyéni ügyfeleket is sikerrel védenek meg büntető-eljárások esetében.

Mi az ügyfeleinket partnerként vonjuk be az eljárásba, hogy velük közösen építsük fel és alkalmazzuk a peres eljárás során azt a stratégiát, ami a legjobban elősegíti üzleti céljainak elérését. Intellektuális bűncselekményekben eljáró védőügyvéd csapatunk a legmagasabb szinten képzett és leghatékonyabb képviseletet tudja nyújtani a következő területeken:

  • Bíróság és rendszabályozás – Vállalati és magánszemélyek képviselete minden bírósági szinten beleértve a Legfelső Bíróságot is;
  • Büntető perek – Vállalati és magánszemélyek képviselete a perekben minden bírósági szinten;
  • Fellebbezés – Ügyvédeink igen magas szakértelemre tettek szert ezen a területen mivel már több száz sikeres fellebbezési beadványt nyújtottak
  • Belső vállalati kivizsgálás – Belső vállalati kivizsgálás lefolytatása megfelelően felépített stratégia szerint, annak érdekében, hogy elkerüljük az estleges bűncselekményeket és elhárítsuk a bűnüldözést

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned