loading content..

Korrupció ellenes együttműködés és végrehajtás

Több mint 10 év tapasztalatával a hátunk mögött proaktív együttműködést nyújtunk ügyfeleinknek oly módon, hogy segítséget adunk korrupció ellenes stratégiájuk és eljárási szabályaik kidolgozásában továbbá nagy szakértelemmel bírunk gyakorlati és hatékony együttműködési programok kialakításában és alkalmazásában.


Ügyvédeink tisztában vannak a korrupció ellenes együttműködési programokkal szemben támasztott követelményekkel és megfelelő módon nyújtanak segítséget az ügyfeleknek az ilyen programok megtervezésében, módosításában és alkalmazásában, hogy ezeknek a követelményeknek azok maximálisan megfeleljenek. A korrupció ellenes együttműködési kérdések köre egyre nagyobb szerepet játszik a globális üzleti életben. Általános üzleti és együttműködési tanáccsal látjuk el ügyfeleinket a jogi kérdések tekintetében, olyan esetekben, melyek leginkább hatást gyakorolnak az üzletmenetükre. Segítségünkkel ügyfeleink a jogszabályok és joggyakorlatok erdeiben megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást, az üzleti felelősség és irányelvek vonatkozásában.

Megfelelő tapasztalattal és kifinomult érzékkel rendelkezünk, hogy ügyfeleinket a fokozott végrehajtási eljárások során biztonsággal irányítsuk:

  • Folyamatos korrupció ellenes tanácsadással
  • Korrupció ellenes kockázat felmérés végzésével;
  • Korrupció ellenes programok fejlesztésével valamint a különböző iparágak társaságai számára kontrol tevékenység folytatásával;
  • Már létező együttműködési program kiértékelése a felmerülő joggyakorlatokkal szemben;
  • Társaságoknak segítségnyújtással, hogy felállítsanak monitorozó és könyvvizsgáló programokat, már létező együttműködési programokhoz;
  • Kockázat-alapú korrupció ellenes tréning programok tervezésével;
  • Állami megrendelésre korrupció ellenes stratégiák fejlesztésével

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned