loading content..

Nemzetközi üzleti beruházás/fejlesztés tanácsadás

A Berényi és Társai Ügyvédi iroda átfogó, globális üzleti fejlesztési szolgáltatást nyújt professzionális szolgáltatást adó cégeknek a szektorhoz köthető jogi, pénzügyi szolgáltatások és állami megrendelések terén. Professzionális szolgáltatást nyújtó cégekkel dolgoztunk együtt az egész világon, hogy olyan ügyfélbázist építsünk fel, mely az igen kifinomult professzionális szolgáltatást nyújtó szektorban szerepel. 

 

Ügyfeleinket abban segítjük, hogy felmérjék és manageljék egy új piacra történő belépés kockázatát, valamint azonosítsák a növekedésre és a terjeszkedésre lehetőséget nyújtó piaci területeket. Olyan piacokra specializálódtunk, melyekre nem könnyű bejutni viszont jelentős előnnyel jár a bekerülés így továbbra is arra koncentrálunk, hogy hatékonyan és költség-kímélően segítsük ügyfeleinket teljes üzleti céljaik elérésében.

Tudásunk és képességeink jelentik többek közt annak a zálogát, hogy a nemzetközi piacra történő bevezetés, stratégiai fejlesztés, üzleti terjeszkedés management és piaci támogatás sikerrel menjen végbe. Számos iparágban nyertünk tapasztalatot és széleskörű know-how-val rendelkezünk a nemzetközi üzleti fejlesztésben. Minden egyes ügyfél egyedi megközelítésében részesül, és nagyon szorosan együttműködünk, hogy az üzleti fejlesztési programot ezen egyedi karakterisztikához igazítva alakítsuk ki – azzal a céllal, hogy olyan ideális üzleti bázist hozzunk létre, mely hosszú-távon biztosítja az ügyfél számára a bevételt és a saját ügyfélkört, mint például:

Üzleti Fejlesztés Auditálása| Üzleti fejlesztés megtervezése és alkalmazása | Piackutatás| Szociális Media stratégiák és azok alkalmazása | Eseménytervezés és management | Tengerentúli üzleti fejlesztési utak| Személyes üzleti fejlesztési tréning | 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned