loading content..

Jogi Megfelelési Auditálás

Elkötelezettek vagyunk, hogy megfelelő és világos tanáccsal és jogi kockázatfelméréssel lássuk el ügyfeleinket valós időben. Napi szinten történő üzleti tranzakciókban nyújtunk segítséget, tanácsot adunk a szabályozási rezsimek alkalmazhatóságáról és hatékonyságáról a már létező és a még csak kilátásba helyezett üzleti és befektetési tranzakciók tekintetében.

 

A Jogi Megfelelési Auditálás egy helyszínen végzett, intenzív és összetett vizsgálat, mely kiterjed az ügyfél viszonteladói szerződéseire, marketing tervére, értékesítési támogatásra, termék irodalomára, jótállására, eladási és megrendelési formanyomtatványaira, stratégiáira és eljárásira, versenyeire, fogadásaira és promóciós tevékenységeire.

Azon felül, hogy minden egyes területet átnézünk annak érdekében, hogy megfeleljenek a szabályozási és egyéb jogi előírásoknak, olyan jelentést készítünk, mely kifejezetten azt analizálja, célozza, továbbá megoldást javasol rá, ami a problémás terület ezekben a kérdésekben.  

Szakértői gárdánk rendelkezik azzal a szükséges szabályozást érintő tudással, mely önt érinti, elegendő tapasztalattal a megfelelés terén, valamint olyan jó kapcsolatot tart fenn a hatóságokkal, ami mindig segít, amennyiben valamilyen kérdéskört tisztázni kell. Számos megfelelési auditálást folytattunk már le, valamint tanácsadói jellegű megbeszéléseket, ahol mi készítettük fel az ügyfelet a hatósági auditálásra, vagy akár a belső megfelelési auditálási ellenőrzésre.

Ügyvédeink hatékony belső megfelelési program felépítésével azon fáradnak, hogy csökkentsék a kockázatot és elősegítsék az üzletmenetet úgy, hogy őszinte és megbízható jogi tanáccsal nyújtanak megoldást, melyek egyaránt gyakorlatiasak és az elérni kívánt üzleti célnak megfelelnek. 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned